Caută
Close this search box.

Update După 28 de ore, bărbatul din Chiajna, care şi-a sechestrat copilul, s-a predat Poliţiei. Fetiţa a fost scoasă din casă

A furat maşina unei femei, a condus-o, deşi nu are permis, şi a alimentat de la o staţie peco, fără a plăti

UPDATE Poliţiştii au soluţionat criza bărbatului baricadat în casă cu fetiţa sa. După 28 de ore de negocieri, fetiţa sechestrată în casă se află în custodia poliţiştilor, în afara oricărui pericol, iar bărbatul se află în custodia Poliţiei.

Update Fetița de 5 ani din Chiajna este în continuare sechestrată de tatăl ei. Este cea mai lungă negociere a Poliției, care durează de joi, ora 14:30. Oamenii legii s-au îndepărtat de locuință vineri, la cerința bărbatului care a spus că nu vrea nimic altceva. Sechestrarea a avut loc în urma unui conflict cu soția sa pe care ar fi agresat-o și alungat-o de acasă joi. Bărbatul are probleme cu alcoolul.

Un bărbat din judeţul Chiajna, Ilfov, s-a baricadat în locuinţă cu copilul de 5 ani, după ce şi-a agresat soţia şi a alungat-o din casă.  După ce a fost bătută şi dată afară, mama copilului a sunat la Poliţie.

Acum, soţul ei ameninţă că aruncă locuinţa în aer, folosind două butelii.

”La data de 4 mai 2023, IPJ Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soţ şi alungată din locuinţă. Bărbatul s-a baricadat în locuinţă, împreună cu fiul său minor, de 5 ani ”, a transmis, joi seară, Poliţia Română.

La adresa din Chiajna s-au deplasat poliţiştii din Ilfov, luptătorii SIAS-IGPR, precum şi echipaje din cadrul ISU.

”Până în prezent, bărbatul nu are solicitări. Activităţile sunt în derulare, iar principalul nostru obiectiv îl reprezintă siguranţa minorului”, a mai  sursa citată.

Se pare că bărbatul consumase băuturi alcoolice, care l-ar fi adus în această stare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri