Caută
Close this search box.

Cum au fost înșelate pe Internet 13 femei de un individ care a furat de la ele 170.000 de euro

Victimele erau racolate de pe internet şi bărbatul întotdeauna le crea impresia că trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme. Până când începea să le ceară bani cu împrumut.

Bărbatul de 42 de ani avea diferite conturi, sub nume false, pe mai multe platforme de socializare și platforme de dating. Acolo viza femei între 35 și 45 de ani, femei de carieră, care aveau o situație financiară bună.

Le creea impresia unei povești de dragoste, exact ca în filme, iar el poza într-un om de afaceri influent, puternic, dar și grijuliu, astfel încât femeile cădeau repede pradă gesturilor pe care el le făcea.

Bărbatul a reușit în 8 luni să racoleze nu mai puțin de 13 femei, potrivit Stiirile Pro TV. Era extrem de abil, spun polițiștii, pentru că reușea să jongleze chiar și cu 3-4 relații în același timp, fără că vreuna din părțile vătămate să își dea seama ce se întâmplă.

Mai mult de atât, în momentul în care făcea rost de bani de la una dintre ele, folosea banii respectivi ca să prindă în mreje următoarea pradă și să își asigure o continuitate a faptelor sale. Femeile nu știau niciodată una de cealaltă și bărbatul avea grijă să fie duse în locuri diferite, în orașe diferite, astfel încât ele să nu se prindă de ceeea ce se întâmpla în realitate.

Polițiștii vorbesc despre un prejudiciu de 170.00 de euro în 8 luni de zile, bani pe care bărbatul le-ar fi rulat între victimele sale ca să le impresioneze.

A fost ridicat dintr-un  apartament de lux din Sinaia, unde se afla cu una dintre părțile vătămate. Mașina sa de lux a fost pusă sub sechestru de polițiști. La fel și suma de bani găsită asupra lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri