Caută
Close this search box.

Gestul cu care Ema, fiica antrenorului clubului de volei SCM Zalău, și-a salvat colegii în timpul masacrului de la Belgrad

Apar noi detalii despre tragedia de miercuri de la școala „Vladislav Ribnikar” din Belgrad. Ema, fiica antrenorului clubului de volei SCM Zalău, s-a pus în fața băiatului criminal care trăgea, iar gestul ei ar fi salvat mai mulți colegi. Preotul care a oficiat slujba de înmormântare a victimelor masacrului a vorbit despre curajul fetei.

„Îmi este extrem de greu să vorbesc astăzi. Din acest chin și durere, ne rugăm Domnului să dea putere părinților, să trăiască în continuare pentru Ema. Ea este un soldat și un erou al lui Hristos și nu întâmplător cad cei mai buni, ca să putem continua să trăim datorită sacrificiului lor. De asemenea, ar trebui să ne rugăm pentru băiat și pentru sufletul lui nefericit. Ema a stat în calea răului care era în acel băiat nefericit și i-a spus: De ce faci asta? Oprește-te! Așa a câștigat timp ca niște copii să fie salvați. Când ne vom întâlni pe lumea cealaltă, îți vom mulțumi că ne-ai apărat și ne-ai protejat”, a fost mesajul transmis de preotul sârb, potrivit digi24.ro.

La patru zile de la masacru, în fața școlii din Belgrad oamenii au stat la coadă pentru a lăsa flori, a aprinde lumânări sau a scrie în cartea de condoleanțe. Cursurile se vor relua miercuri la școala unde s-a comis masacrul, dar clasa unde au fost împușcați copiii în timpul orei va rămâne închisă tot anul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri