Caută
Close this search box.

Jandarmii au găsit 50 de petarde și torțe abandonate în două bagaje, înaintea meciului Dinamo-Steaua

Jandarmii au găsit 50 de petarde și torțe abandonate în două bagaje, înaintea meciului Dinamo-Steaua, se arată într-un comunicat al instituției. Materialele pirotehnice au fost confiscate.

În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FC Dinamo 1948 București și CSA Steaua, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

În jurul orei 19:30, pe aleea de acces din Bulevardul Basarabia, pe timpul afluirii suporterilor oaspeți, jandarmii au identificat două bagaje abandonate. În interiorul acestora au fost găsite 50 de materiale pirotehnice de tip torță și 2 petarde.

În acest sens, materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării și predării către organele abilitate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările și completările ulterioare.

De asemenea, pe timpul accesului în complexul sportiv al suporterilor oaspeți, au fost exercitate presiuni asupra dispozitivului de jandarmi, motiv pentru care a fost nevoie de folosirea graduală a forței și a mijloacelor din dotare.

Reamintim faptul că, din rațiuni de siguranță publică, Jandarmeria Capitalei va executa controale preventive asupra persoanelor și autovehiculelor, cu scopul de a evita introducerea în arena sportivă a materialelor interzise de cadrul normativ actual, precizează un comunicat de presă al instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri