Caută
Close this search box.

Kelemen Hunor, despre ieșirea UDMR de la guvernare: „După declarațiile domnului Ciolacu și Ciucă trag concluzia că se va respecta protocolul”

kelemen hunor

Kelemen Hunor a declarat, marți, despre ieșirea UDMR de la guvernare, că din discuțiile pe care le-a avut cu liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, ”trage concluzia că se va respecta protocolul. Au fost discuții între trei oameni și rămân între trei oameni”.

”După declarațiile domnului Ciolacu și Ciucă trag concluzia că se va respecta protocolul. Au fost discuții între trei oameni și rămân între trei oameni. Nu era o amenințare, au spus că dacă se schimbă acordul lucrurile se vor complica, nu era o amenințare (…) Din punctul meu de vedere subiectul este închis din 2021 toamna. Nu am nimic de reproșat niciuna dintre ei (miniștri UDMR, n.red.). Eu nu am astfel de calcule, nu pot comenta ce fac alții”.

UDMR a anunțat, marți, că până la sfârșitul săptămânii va decide dacă iese de la guvernare sau nu, pe fondul discuției cedării ministerului Mediului către liberali. Liderul deputaților UDMR, Csoma Botond, a mai declarat că, la un eventual schimb, UDMR ar fi interesată de ministerele Agriculturii și Energiei, însă nu s-a discutat acest aspect încă în coaliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri