Caută
Close this search box.

SuperLiga: Farul Constanța, noua campioană a României. Echipa lui Hagi a întors dramatic scorul în meciul de titlu cu FCSB

Farul Constanța s-a impus în „finala” play-off-ului SuperLigii, scor 3-2 cu FCSB, după ce oaspeții au condus cu 2-0 și este noua campioană a României, cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Constanța este în sărbătoare, după ce Farul a reușit câștigarea titlului de campioană, după o partidă cu un ritm excelent, marcată de o răsturnare spectaculoasă de scor.

FCSB a început excelent partida, iar Adrian Șut a deschis scorul la prima fază de poartă, cu un șut de la aproape 30 de metri, în minutul 9.

Doar opt minute mai târziu, Andrea Compagno a dublat avantajul oaspeților, cu un șut din interiorul careului. Farul s-a trezit abia după 2-0 și a început să pună în pericol poarta bucureștenilor.

În minutul 42, Mateus Santos a redus din diferență cu o lovitură de cap, în urma centrării lui Borza și a ieșirii neinspirate a lui Târnovanu.

După pauză, tot constănțenii au fost mai periculoși, iar egalarea a venit în minutul 58, după o fază prelungită de atac, încheiată cu lovitura de cap a lui Tudor Băluță.

Jucătorii lui Gheorghe Hagi au continuat să atace și să spere până la capăt, iar golul victoriei a venit în minutul 86, când Louis Munteanu a marcat după acțiunea lui Sîrbu.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Farul Constanța acumulează 50 de puncte, cu patru mai mult decât FCSB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri