Caută
Close this search box.

Drulă: Ce poate livra Ciolacu știm deja – scumpiri, privilegii pentru speciali, blocarea reformelor

drulă

Cătălin Drulă, președintele USR, susține că e evident deja ce va aduce Guvernul Ciolacu – „scumpiri, privilegii pentru speciali, stagnare și blocarea reformelor”. Știm asta pentru că liderul PSD conducea, în fapt, Guvernul și până în acest moment, iar acum doar a preluat formal funcția de premier.

Drulă l-a acuzat apoi pe Ciolacu de faptul că a mințit chiar din primul său discurs de premier desemnat. De exemplu, a promis rezolvarea problemei pensiilor speciale, când fix el blochează în Parlament, de mai bine de un an, proiectele USR de desființare a pensiilor speciale ale parlamentarilor și primarilor. De asemenea, Ciolacu a promis că va reduce gradul impozitare a muncii, când fix PSD a introdus supraimpozitarea contractelor part-time, lovind direct chiar în românii cu veniturile mici și medii.

În final, liderul USR a făcut o nouă aluzie la trădarea președintelui Klaus Iohannis, amintind o declarație mai veche a acestuia: „Pentru ca România să se modernizeze, epoca PSD trebuie să se încheie definitiv”.

„Ce poate livra Ciolacu la guvernare știm deja: scumpiri, privilegii pentru speciali, stagnare și blocarea reformelor.

E mai bine de un an și jumătate de când conduce practic guvernul României. Ce începe astăzi este doar etapa a 2-a în care devine și formal premier.

Am ascultat un discurs care este opusul acțiunii domnului Ciolacu din ultimul an și jumătate.
Două exemple la întâmplare:

1) “Rezolvăm pensiile speciale”. Marcel Ciolacu este cel care a blocat de peste 1 an proiectele USR de eliminare.

2) “Vom reduce gradual impozitarea muncii”. O spune cel care a supraimpozitat contractele part-time, lovind exact în cei cu veniturile mici și medii”, a scris Cătălin Drulă, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri