Caută
Close this search box.

Joe Biden s-a împiedicat şi a căzut pe o scenă

Preşedintele Joe Biden s-a împiedicat şi a căzut joi pe scenă, după ce a înmânat ultima diplomă la ceremonia de absolvire de la Academia Forţelor Aeriene americane, relatează Reuters.

După ce a fost ajutat să se ridice, Biden a arătat cu degetul în spatele său, părând să indice obiectul de care s-a împiedicat. Ulterior, s-a amestecat printre alţi oficiali, zâmbind şi făcând un semn că este OK.

Directorul de comunicare al Casei Albe, Ben LaBolt, a declarat pe Twitter că Biden se simte bine.

„Era un sac cu nisip pe scenă în timp ce dădea noroc”, a explicat el.

Căzătura a avut loc după un discurs rostit cu ocazia ceremoniei de absolvire, pe care Biden l-a ţinut în faţa unei audienţe care flutura steaguri şi în care i-a avertizat pe absolvenţi că vor intra în serviciul ţării într-o lume din ce în ce mai instabilă, menţionând provocările din partea Rusiei şi Chinei, potrivit News.rro.

După ce Biden a strâns mâinile a peste 900 de absolvenţi, preşedintele american s-a întors spre locul său şi a schiţat un gest ca şi cum ar fi vrut să facă jogging. Apoi s-a împiedicat şi a căzut pe scenă.

A fost ajutat să se ridice de doi agenţi ai Serviciilor Secrete americane şi de un oficial al Forţelor Aeriene, precizează NBC News. După ce s-a întors la locul său, Biden a continuat să vorbească cu absolvenţii, făcând fotografii şi selfie-uri.

Ulterior, s-a urcat la bordul Air Force One pentru a se întoarce la Washington.

Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a declarat reporterilor că Joe Biden „este bine” şi a precizat că s-a urcat în avion zâmbind.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri