Caută
Close this search box.

Marius Ivan, unul dintre milionarii României, a murit încercând să facă o fotografie la Cota 1400

Marius Ivan, fondatorul companiilor Henkel România și Dufa, și-a pierdut viața în urma unui accident petrecut sâmbătă, 24 iunie 2023, la Sinaia, la Cota 1400.

În timp ce încerca să realizeze o fotografie, milionarul în vârstă de 64 de ani a alunecat, s-a dezechilibrat și a căzut într-o râpă de aproape 50 de metri.

Marius Ivan a reușit să rămână o figură discretă în spațiul public. Și-a început afacerile în România imediat după Revoluție importând produse de larg consum din Germania.

”Am rămas impresionat de oferta de-acolo. Deși n-aveam nici experiență, nici bani, m-am hotărât, împreună cu alți cinci băieți de aceeași vârstă cu mine din Craiova, să importam alimente. Era clar că indiferent ce am fi adus în România am fi vândut”, povestea afaceristul, citat de 3dots.ro.

Datorită spiritului său antreprenorial și capacității de a identifica oportunități, de-a lungul anilor, el a reușit să creeze branduri precum Dufa și Henkel Bautechnik România. De asemenea Marius Ivan avea afaceri și în domeniul imobiliar.

Marius Ivan era căsătorit și avea trei copii. Înmormântarea va avea loc joi, 29 iunie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri