Caută
Close this search box.

Puiu Popoviciu scapă de condamnarea de 7 ani și se poate întoarce în România. Instanța supremă a acceptat cererea de revizuire a omului de afaceri

puiu popoviciu

O nouă lovitură pentru DNA. Miliardarul Puiu Popoviciu scapă de pedeapsă și se poate întoarce în România. Condamnarea la șapte ani și mandatele de arestare i-au fost anulate, printr-o decizie luată de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

În 26 mai, Curtea de Apel Bucureşti a decis suspendarea executării condamnării în cazul lui Puiu Popovicu. DNA a contestat decizia, iar miercuri Înalta Curte de Casație și Justiție a respins ca nefondată contestația procurorilor.

Astfel, este menținută decizia de suspendare a pedepsei de 7 ani de închisoare, iar dosarul va fi rejudecat.

Prin această decizie, i-a admis în principiu lui Puiu Popoviciu o cale extraordinară de atac – cerere de revizuire.

În condițiile în care decizia a rămas definitivă, vor fi anulate și mandatele internaționale de arestare emise de instanțele din România pe numele omului de afaceri.

În august 2017, omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv de instanța supremă la 7 ani de închisoare în dosarul „Ferma Băneasa”, în care a fost judecat alături de alte nouă persoane.

Citește mai departe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri