Caută
Close this search box.

VIDEO Marcel Ciolacu a bifat un punct în campania de imagine, după ce a mers, azi, cu metroul

Într-un exercițiu de PR, noul premier Marcel Ciolacu a mers cu metroul, marți, la Ministerul Transporturilor, unde a susținut o conferință de presă alături de Sorin Grindeanu.

Premierul nu a trecut neobservat și mai mulți oameni s-au oprit să îi facă poze sau pentru a-și face selfieuri. Ciolacu a schimbat câteva vorbe cu oamenii, care s-au mirat de faptul că premierul României circulă cu metroul.

Ciolacu le-a spus jurnaliștilor că nu este prima dată când merge cu metroul: „Nu e prima oară când merg cu metroul. Acum a devenit mai interesant, presupun că din cauza sau datorită funcției, cum vreți să alegeți”.

Marcel Ciolacu spune, marți, că a încercat să plătească biletul de metrou cu telefonul, dar nu a reușit: „Am văzut mesaj de la bancă. Nu știu de ce nu a funcționat, dar aveam și cumpărat două călătorii”.

„Nu e prima oară când merg cu metroul. E adevărat, acum a devenit mai interesant, din cauză sau datorită funcției, cum vreți să alegeți. Am încercat să plătesc și cu telefonul, am văzut mesaj de la bancă. Nu știu de ce nu a funcționat, dar aveam și cumpărat două călătorii”, spune Marcel Ciolacu.

Premierul precizează că mai are „cel puțin încă o călătorie”.

„O să folosesc metroul. Sper să plec și cu domnul Grindeanu cu trenul la mare. Este normală abordarea, nu este una de imagine, de PR, cum se spune, e chiar una de normalitate”, a mai spus Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri