Caută
Close this search box.

Colegiul Șincai, un caz cel puțin bizar: O elevă, obligată să se descalțe ca să poată da Bacalaureatul

După ce mai multor elevi de la Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din București le-au fost anulate lucrările de la prima probă a Bacalaureatului, apare un al caz bizar.

O elevă de la același liceu a fost pusă să se descalțe. Aceasta avea pantofi sport pe care erau inscripționate mai multe cuvinte în limba engleză, anunță Antena 3. I s-a cerut să-i dea jos pentru a intra în examen.

Situația de la Colegiul Gheorghe Șincai a ajuns la urechile ministrului Educației. A fost demarată o anchetă pentru stabilirea eventualelor nereguli făcute de profesorii de acolo.

Silvia Muşătoiu, profesoară la Colegiul Naţional Gheorghe Şincai, este de părere că exagerăm cu semnele pe lucrări şi am ajuns să înnebunim copiii. Reacția ei vine după ce unor elevi li s-au anulat lucrările la Bacalaureat, pe motiv că nu au completat corect datele.

„Cred că exagerăm cu aceste semne pe lucrări, am ajuns să înnebunim copiii spunându-le că orice desen altfel… cred că am ajuns în stadiu de exagerare cu aceste semne pentru că apar, iată, în timpul examenului astfel de situaţii create de comisia de Bacalaureat care trebuia să ştie clar ce are de făcut, să îşi instruiască foarte bine asistenţii iar aceştia să instruiască foarte bine candidaţii”, a spus Silvia Muşătoiu, în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri