Caută
Close this search box.

Detalii noi în cazul dispariției româncei Andreea Rabciuc, fostă campioană la tir

Apar informații noi în teribilul caz al fostei campioane a României la tir sportiv, care a dispărut fără urmă în martie 2022, în Italia, în provincia Ancona. Autoritățile din peninsula au găsit un cadavru pe un șantier din Roma care ar putea fi al ei.

Autoritățile bănuiesc că rămășițele umane găsite la Roma ar putea fi ale româncei Andreea Rabciuc, cea care a fost campioană națională la tir. Acest lucru se va ști după analize.

Tânăra este dispărută din martie anul trecut. Atunci, în apropiere de Ancona, acolo unde locuia, a mers la o petrecere într-o rulotă, cu iubitul ei și cu alte cunoștințe. Cei doi s-au certat în permanență, iar la un moment dat nu a mai suportat jignirile și a decis să plece singură, pe jos, fără telefonul mobil, pentru că acesta i-a fost reținut de iubitul ei, potrivit TVR.

Din acel moment, nimeni nu mai știut nimic despre Andreea. Acum a fost găcit scheletul unei femei pe terenul Căilor ferate italiene, în Roma, într-un canal de drenaj. Legiștii spun că ar fi vorba despre scheletul unei femei de aproximativ 30 de ani (Andreea avea 27 de ani).

Mai mult decât atât, s-a găsit și un colier la gîtul scheletului și un ghiozdan. În momentul dispariției, Andreea avea un lanț de argint la gât și un rucsac.

Sunt multe elemente care duc la ideea că este vorba despre Andreea Rabciuc. Autoritățile italiene au luat legătura cu cele din România, pentru că urmează să fie făcute analize ADN. Italienii o caută oe fată de 15 luni.

Încă de la începutul anchetei a fost suspectat iubitul Andreei, de 43 de ani, însă nu a fost pus sub acuzare deoarece nu exista nicio probă până în acest moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri