Caută
Close this search box.

Eugen Tomac: Singurul plan pe care îl are Guvernul este să îi pună pe români să mai dea bani la stat ca guvernanții să își poată plăti pomenile

Eurodeputatul Eugen Tomac, liderul PMP, a declarat despre actualii guvernanți,  pe B1 TV, că ar trebui să oprească „această risipă a banului public”, dar nu pot face acest lucru „pentru că vine 2024, un an cu cinci rânduri de alegeri”.

Liderul PMP s-a arătat de părere că oprirea risipei de bani publici nu a fost un obiectiv pentru niciunul dintre guvernele de până acum.

„Noi avem o risipă de bani foarte mare și niciun guvern nu a avut până acum drept obiectiv să oprească această risipă (…). Risipă mare de bani merge către toate aceste consilii de administrație. Fiecare guvern spune, când venim noi la putere, vor face toți muncă voluntară. Iarăși se risipesc mulți bani”, a declarat Eugen Tomac.

„Eu vă întreb următorul lucru. Au suprataxat munca part-time, s-a schimbat ceva? Din contră, au lovit exact într-o categorie de oameni care voiau în mod legal și cinstit să își rotunjască veniturile prin muncă. Au lovit o categorie foarte importantă de cetățeni”, a adăugat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri