Caută
Close this search box.

Gușă: Să vină demisiile de la PSD București/Ilfov! Bonnie&Clyde de România la ultimul vals politic, pentru ei doi începe “dansul dosarelor”!

cozmin guşă

Demisia Gabrielei Firea de la Ministerul Familiei este necesară, din cauza auto-compromiterii ei prin minciuni repetate în ultimele 10 zile, dar trebuie să fie urmată de demisia din funcția de președinte PSD București, deoarece acolo poartă responsabilitatea politică a susținerilor și promovărilor în funcții administrative a unor oameni ce-au girat ororile din căminele de bătrâni și copii. Același lucru e valabil și la filiala PSD Ilfov, organizație condusă de facto tot de Firea, președinte de filială fiind acolo nepoata lui Pandele.
Legat de aceste demisii la București/Ilfov, aici e responsabilitatea colegilor din conducerea partidului, pentru că la nivelul acestor două filiale structurile de conducere sunt de tip clientelar, controlate de cuplul Firea-Pandele, acești Bonnie&Clyde de România, cărora le-a ajuns funia la par! – spune analistul politic Cozmin Gușă.

Sursa: Solidnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri