Caută
Close this search box.

Gușă: Scandalul azilelor morții scoate la iveală mafioții din Voluntari. Intră-n scenă Iulian Constantinescu, al doilea mare latifundiar după Becali, ce se prezintă ca fiind unchiul lui Pandele!

gabriela firea

„În emisiunea pe care am avut-o ieri împreună cu Iosefina Pascal, cei care ați urmărit ați văzut că una dintre concluziile importante a fost legată de existența unui al doilea dosar cercetat de către procurori, dosar care investighează mafia din Voluntari, lucru care a fost până la finalul zilei de ieri recunoscut de către Florentin Pandele în direct, în emisiunea de la Realitatea. A fost practic forțat să recunoască acest lucru. Ei bine, legat de acest fapt, în cursul după-amiezii de ieri, noi am primit niște informații prin care se demonstra faptul că, prin interpuși, Florentin Pandele are beneficii de pe urma închirierii unor imobile pentru instituțiile statului care funcționează în Voluntari, respectiv pentru unul sau mai multe dintre azilele morții. Aceste informații îl vizau pe un tip prezentat așa, în folclorul local și din Ilfov, ca fiind „nea Lică Constantinescu”, care se prezintă peste tot și este asimilat ca fiind unchiul lui Florentin Pandele”, spune analistul politic Cozmin Gușă.

„Iosefina Pascal a cercetat în continuare și deocamdată l-a găsit pe acest Iulian Constantinescu, zis Nea Lică, care într-adevăr a închiriat un imobil considerabil, pe care primește bani mulți, pentru unul dintre azilele morții de acolo din Voluntari, dar în același timp are închiriat și un alt imobil către Direcția de Asistență Socială Voluntari, acolo unde șefă era, că nu mai este, sora Gabrielei Firea, după toate datele pe care le prezintă presa serioasă, indiferent de ceea ce neagă ei.

În acest fel, prieteni, vedeți cum prin interpuși se disimulează averi, cum prin interpuși se controlează anumite contracte cu statul, acest Iulian Constantinescu fiind un tip despre care se spune că are vreo 5.000 de hectare de teren foarte bun și scump în această zonă, București-Ilfov. Tot „gurile rele”, ca s-o citez pe Iosefina, vorbesc că aceste hectare i-ar aparține de fapt lui Florentin Pandele. Vă dați seama, dacă e așa, cât de bogat este Florentin Pandele. Apropo de Ilfov, Voluntari, interpuși și mafie, în dosarul procurorilor există o interceptare între, cine credeți, între acest Nea Lică Constantinescu, unchiul lui Florentin Pandele, și Godei, Ștefan Godei, care puneau la cale ca acest Godei să închirieze de la unchiul lui Florentin Pandele un nou cămin al groazei, al morții, al exterminării, după cum ați văzut. Faptul că există acest dosar este salutar. Voluntariul, ca să-i spunem așa, sau această zonă din Ilfov este de multe decenii sub un control de tip mafiot. Dacă s-a început ceva, e de bun augur, pentru că populația suferă. Acea zonă nu este doar zona azilelor morții, este și zona fraților Tate și este și zona multor excese.  Dacă ne uităm și în comunele din jur, acest model mafiotizat s-a patentat exact în apropierea Bucureștiului, în care cetățenii din aceste comune devin practic prizonieri, pe principiul „cine mișcă, mișcă în brișcă”.

Haideți să vedem până unde vor merge autoritățile cu dezvăluirile. Deocamdată, din fericire, o parte, nu majoritară, dar consistentă, din presa românească își face treaba, o treabă de care încearcă să profite politic cei din USR, spre rușinea lor; ar fi putut să documenteze chiar ei aceste lucruri și o să venim cu dovezi în următoarele zile despre faptul că mulți din USR cunoșteau aceste elemente din Voluntari și din Ilfov și au tăcut”,  mai spune Gușă, citat de Solidnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri