Caută
Close this search box.

O femeie din Hunedoara a murit după ce s-a aruncat de la etajul al treilea al spitalului

O femeie de 84 de ani s-a aruncat marți, 25 iulie, de la etajul al treilea al Spitalului Municipal Alexandru Simionescu din Hunedoara și a murit, a anunțat Poliția.

„La data de 25 iulie 2023, ora 5:40, o femeie în vârstă 84 de ani, din municipiul Hunedoara, s-a aruncat de la etajul 3 al unei unităţi spitaliceşti din municipiul Hunedoara, aceasta căzând în zona de acces în morga spitalului. Ulterior, a intervenit un echipaj medical, care a constatat decesul femeii”, a transmis IPJ Hunedoara, conform Libertatea.

Conform unor surse judiciare, o primă ipoteză de lucru luată în calcul de anchetatori este sinuciderea. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Cadavrul femeii a fost trimis la erviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara pentru necropsie și pentur stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Un incident similar a avut loc și în urmă cu câteva săptămâni. Pe 28 iunie, o asistentă medicală, de 59 de ani, s-a aruncat de la etajul al doilea al Spitalului Municipal Hunedoara și a murit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri