Caută
Close this search box.

Șeful ANPC, scandal cu poliția. Horia Constantinescu l-a sunat pe şeful IPJ Constanţa când a fost oprit în trafic: “Alergam maşina ca să ajung să îmi salvez o colegă, că e bătută, scuipată”

Un nou scandal între un șef al unei autorități a statului şi Poliţie. Horia Constantinescu, preşedintele ANPC, a fost înregistrat de camera de corp a unui agent de la poliţia din Eforie în timp ce îl suna pe şeful IPJ Constanţa când a fost oprit în trafic.

Conform înregistrării, care ar fi din august 2020, Horia Constantinescu nu i-a prezentat actele agentului de poliţie, ci i-a înmânat legitimaţia de la ANPC şi i-a transmis că se grăbea la o intervenţie la un hotel, acolo unde o colegă ar fi fost agresată în timpul unei inspecţii. Pentru că agentul nu l-a lăsat să plece, Horia Constantinescu a apelat la şeful IPJ Constanţa.

Discuția dintre agent și șeful ANPC:

Poliţist: Vă rog să îmi prezentaţi documentele.
Horia Constantinescu: Da, vă mai prezint o dată legitimaţia.
Poliţist: Nu, mi-aţi prezentat o legitimaţie. Documentele personale şi auto.
Horia Constantinescu: Domnule, am plecat la acest incident. Vă rog eu, sunaţi la 112 sau îl sun eu pe dl Glugă ca să vă tempereze puţin avântul.
Poliţist: Da, sunaţi-l pe dl Glugă.
Horia Constantinescu: Da, dacă asta e atitudinea poliţienească…
Poliţist: Nu am voie să vă legitimez?
Horia Constantinescu: Ba da, dar eu vă spun că sunt la un incident, mi-au bătut o colegă în hotelul Oxford.
Poliţist: Am înţeles, bănuiesc că sunt organe de poliţie în zonă, se deplasează. Dvs sunteţi intervenţie sau ce?
Horia Constantinescu, vorbind la telefon cu șeful IPJ Constanța: E adevărat că alergam maşina, ca să ajung să îmi salvez colega de acolo, că e bătută, scuipată, până ajung colegii dvs. Da, a fost bătută, scuipată. Am plecat din sudul litoralului ca să ajung în Mamaia, la incident. M-au oprit, că alergam maşina spre incident. Da, da, da, acum, sunt două apeluri la 112, al meu şi al colegei bătute.  Nu ştiu, o plătesc contravenţia, dacă asta e nevoie. Am înţeles. Eram curios dacă se poate, măcar colegii mei să fie ajutaţi de un echipaj acolo. Am înţeles.

Citește mai departe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri