Caută
Close this search box.

Şmecherul fără acte și studii care a condus RAR Griviţa timp de 14 ani

El este Marian Sora. Are 57 de ani și nu este și nu a fost niciodată angajat la Registrul Auto Român, potrivit Antena3.

A fost luat săptămâna trecută pentru complicitate la fals intelectual în formă continuată și uzurpare de calități oficiale. Mai pe românește, polițiștii ilfoveni l-au săltat pentru că, vreme de – atenție! – 14 ani, a condus, în fapt, dar ilegal, fără acte, fără studii, fără certificări, fără concurs, una dintre reprezentanțele Registrului Auto Român.

Marian Sora, spun surse din anchetă, a reușit, aproape de la înființarea RAR Grivița, să fie șeful clandestin al acestei instituții de stat.

Cum? La întrebarea asta ar trebui să răspundă chiar toți cei care s-au succedat la conducerea Registrului.

Șase directori a avut RAR, iar reprezentanța de la Grivița doi, din 2009, de când s-a înființat, iar odată cu ea s-a instalat acolo Marian Sora.

Surse din anchetă spun că bărbatul a venit în fiecare dimineață, de luni până vineri, în curtea RAR Grivița, ca și cum ar fi lucrat acolo, comportându-se ca șeful reprezentanței: programa expertizarea mașinilor, dădea ordine, făcea liste cu mașinile care aveau prioritate, dădea indicații paznicilor pentru accesul unor mașini care nu erau pe listele oficiale de programare, le cerea inginerilor de linie ca anumite mașini să fie expertizate tehnic sau să fie declarate bun tehnic fără o verificare amănunțită, introducea personal mașinile în atelierele de mecanică, făcea fotografii beneficiarilor.

Deși nu a fost vreodată angajatul RAR, Marian Sora era cunoscut de angajații adevărați ca directorul în fapt al reprezentanței Grivița. Toată echipa îi spunea „capo del tutti capi” și toată lumea știa că se bucură de protecție de la nivel înalt.

Se lăuda că putea schimba și numi directorii de drept ai instituției. Cu sau fără spate, Sora a ajuns să dicteze tot ce se întâmplă în RAR Grivița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri