Caută
Close this search box.

Anchetă la Spitalul Judeţean Târgu Jiu după ce o femeie care de fapt era însărcinată în luna a noua a fost diagnosticată cu eventraţie, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale / Reacţia ministrului Rafila

redeschiderea spitalelor

Conducerea Spitalului Judeţean Târgu Jiu a declanşat o anchetă după ce o femeie care de fapt era însărcinată în luna a noua a fost diagnosticată cu eventraţie, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale.

Femeia, în vârstă de 35 de ani, care nu ştia că este însărcinată şi s-a prezentat la spital acuzând dureri abdominale, a născut o fetiţă, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare Mihaela Ţicleanu.

E o chestiune legată de procedura şi de responsabilitatea medicală, aştept şi eu informaţii mai multe, nu am, în momentul de faţă, informaţii că ar fi fost vreo problemă în sensul de punere în pericol a vieţii pacientei, dar faptul că a existat o anumită confuzie, trebuie să vedem exact care este cauza. Nu pot da relaţii despre fiecare procedură medicală pe care o aplică medicii din România, sau nu o aplică, cum a fost situaţia de la Botoşani”, a afirmat ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, miercuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri