Caută
Close this search box.

Control fără precedent în justiție! Inspecţia Judiciară verifică toate dosarele privind deţinerea de droguri care au fost clasate

Inspecția Judiciară a decis să verifice dosarele clasate privind deținerea de droguri, după ce a ieşit la iveală faptul că DIICOT a închis la finalul anului trecut un astfel de caz în care era implicat Vlad Pascu, tânărul care a spulberat cu mașina un grup de studenţi în în localitatea 2 Mai, omorând 2 și rănind grav 3.

Închiderea dosarului pe numele lui Vlad Pascu a fost ulterior confirmată de Tribunalul Bucureşti, pe 10 ianuarie anul acesta.

Tânărul fusese prins într-un mall din Capitală, în februarie anul trecut, când avea asupra sa canabis.

Magistraţii au ajuns la concluzia că ancheta ar fi prea scumpă.

Astăzi, șefa Inspecţiei Judiciare, Roxana Ioana Petcu, a cerut un control tematic în legătură cu dosarele privind deţinerea de substanţe interzise şi infracţiunile săvârşite sub influenţa acestora.

„Inspectorul-şef al Inspecţiei Judiciare a dispus efectuarea unui control tematic la nivel naţional privind cauzele având ca obiect deţinerea de substanţe interzise şi infracţiuni săvârşite sub influenţa acestora”, se precizează într-un comunicat al Inspecției Judiciare, potrivit TVR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri