Caută
Close this search box.

George Simion, portretizat în cel mai important ziar din Israel: „E cea mai mare amenințare”

george simion

Ascensiunea lui George Simion și a partidului AUR a atras atenția guvernelor din întreaga lume. Liderul formațiunii conservatoare a fost portretizat în ziarul din Israel cu cel mai mare tiraj.

„George Simion este cel mai tare nume din politica românească. Tânărul politician în vârstă de 36 de ani a fondat partidul național de dreapta Alianța pentru Unirea Românilor în urmă cu doar trei ani și jumătate și este deja perceput de către establishmentul politic, ca fiind cea mai mare amenințare înaintea alegerilor pentru președinție, parlament, alegerile locale și pentru Parlamentul European, care vor avea loc în 2024”, se arată în articolul citat de România TV.

Publicația este deținută de familia omului de afaceri american Sheldon Nelson, care a decedat în 2021. Acesta a fost prieten al premierului Netanyahu și a oferit, alături de soția sa, cea mai mare donație din campania lui Donald Trump din 2016.

AUR a depus o cerere de aderare la Alianța Conservatorilor și Reformiștilor din Europa, din rândul căreia face parte și partidul premierului Benjamin Netanyahu – Likud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri