Caută
Close this search box.

Intelligence Studies Center for Security and Applied Geopolitics-CSIS GA, Universitatea Hyperion: prezentare sintetică a programului de formare

În perioada 15 septembrie – 15 decembrie 2023, la Universitatea Hyperion din București, Facultatea de Științe Politice se organizează înscrieri pentru cursul de specializare MANAGEMENTUL SECURITĂȚII INFORMAȚILOR INFORMAȚIILOR – din lunile octombrie – noiembrie 2023.

Formatori: lect. univ.dr. Tiberiu Tănase, col r. (Secretar DIS-CRIFST din Academia Română , redactor al Revistei Studii și Comunicari, președinte al Intelligence Studies Center for Security and Applied Geopolitics-CSIS GA” și ms Serban Dan Predescu, absolvent al cursului postuniversitar Managemntul Informațiilor de Securitate

Programul de specializare MANAGEMENTUL INFORMAȚIILOR DE SECURITATE-Intelligence se adresează tuturor celor interesați (absolvenți de studii superioare) să se perfecționeze în domeniul securității informațiilor.

DE CE SĂ ALEGI CURSUL MANAGEMENTUL INFORMAȚIILOR DE SECURITATE

Acest programul dedicat studiului informațiilor de securitate are ca scop constituirea, la nivel superior de exprimare, a unui corp comun de cunoaştere în domeniul informațiilor clasificate și al intelligence-ului economic, componente esenţiale ale procesului de management strategic derulat în cadrul instituţiilor private și publice din România.

DUPĂ ABSOLVIREA ACESTUI PROGRAM, cursanții vor avea competențele necesare pentru: – utilizarea eficientă a teoriilor, principiilor şi legilor care guvernează activitatea de Securitate a informațiilor clasificate completat cu valori de Intelligence; – construirea strategiei de combatere a atacurilor la adresa imaginii României / imaginii firmei; – elaborarea strategiei de management a informațiilor de securitate în propria afacere sau una vizată; – coordonarea contracarării riscurilor la adresa securităţii propriei afaceri; – securitatea informațiilor în misiuni externe; Programul include studii de caz și jocuri de rol privind soluții manageriale eficiente în procesul decizional al unei firme. La finalul cursului absolventii vor primi certificat de specializare /absolvire eliberat de Universitatea Hyperion și o diplomă de merit din partea Intelligence Studies Center for Security and Applied Geopolitics-CSIS GA”

Cursul se adresează studenților și absolvenților de studii superioare din domeniile: Științe Politice, Drept, Psihologie, Informatică, Automatică, Fizică, Științe Economice, Istorie, Limbi Străine, Teologie.

Durata programului: 42 de ore

Sesiunile de instruire, în număr de 14: vinerea, de la ora17.00 la 20.00 și sâmbăta de la 09.00 la 12.00. Prima și ultima sesiune se vor derula față-în-față! La finalul cursului, în urma examenului ce va consta din elaborarea unui eseu și un test grilă se va elibera un Certificat de specializare /absolvire. Posibilități de integrare pe piața muncii sau selecție pentru poziții în sistemul de securitate, apărare și ordine publica

Plata taxei de înscriere (de 70 lei) și de școlarizare(de 1400lei/modul care poate fi achitată în doua tranșe a câte 700lei) poate fi efectuată fie prin casieria Universității Hyperion, din Calea Călărașilor 169, parter, corp B, fie online/ prin bancă, pentru: Beneficiar: UNIVERSITATEA HYPERION BUCUREȘTI CUI: 2836240 CONT IBAN: RO54BRDE441SV324033 54410 La detalii de plată se completează obligatoriu cu: Numele și prenumele cursantului, taxa Curs Intelligence Pentru înscrieri vă rugăm să trimiteți Formularul de înscriere completat, însoțit de un CV, o copie după CI și de o copie după diploma de licență/adeverință de student în an terminal. Dosarul de înscriere trebuie să conțină – CV – Copie CI – Adeverință de student sau diplomă de licență(copie) – Dovada achitării taxei de înscriere în valoare de 70 lei – Dovada achitării taxei de școlarizare în valoare de 1400lei/modul(sau o rată de 700lei/modul)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri