Caută
Close this search box.

Lucian Pahonțu e socru mare la Snagov!

Cătălin Tache se ocupă de nunta generalului Pahonțu, la Lovitura lu’ Tache! din ziarul Național, unde face o serie de dezvăluiri despre protecția informativă cu drone pe care socrul mare le-o pregătește invtaților. E vorba de un eveniment privat.

„În primul rând, să fie într-un ceas bun! Și să le urăm tinerilor însurăței tradiționalul ”Casă de Piatră”! Iar socrului mare mintea românului cea de pe urmă! Și să renunțe la planul faraonic de a asigura ”protecția informativă” a sutelor de invitați cu dronele militare furnizate de Agențiile partenere americane în cu totul alt scop decât a face poze și filme la un eveniment privat!

Fie el și nunta băiatului Serviciului de Protecție și Pază, generalul Lucian Pahonțu!

2.000 de euro tacânul

Acum, din punct de vedere al gestionării evenimentului care va fi găzduit în complet izolatul domeniu al Palatului Snagov, sâmbătă, 2 septembrie, poate că omenește vorbind este de înțeles că socrul mic a lăsat ”povara” organizării pe umerii oricum cocoșați de cei 18 ani la cârma Serviciului de Protecție și Pază ai cuscrului Lucică… După cum, ca și părinte, și acesta este de înțeles că îl preocupă soarta financiară a viitoarei familii, din moment ce invitații provenind din partea ”socrului mare” au fost deja înștiințați, fie și neoficial, că ”darul” merge cam de la 10.000 de lei de familie!

Numai că toți invitații, mai ales cei cu funcții importante în statul român, instituțiile de forță și serviciile secrete ar face bine să știe încă de pe acum că jandarmii în civil de la ”punctul de acces” din buza pădurii vor fi supervizați de ofițerii U.M. 0163L. (…)

Drone și recunoaștere facială a invitațlor

Iar ”logistica” mobilizată de socrul mare poate fi una practic nelimitată, din moment ce generalul Lucian Pahonțu are la dispoziția sa nu mai puțin de 6 (șase) structuri cu atribuții pe linie de informații, protecție internă, contrainformații, diversiune, filaj și contraspionaj!

Plus că, în premieră, la nunta din 2 septembrie de la Palatul Snagov vor fi folosite în premieră pentru sistemul de securitate națională din România, concomitent, atât dronele militare achiziționate de Serviciul de Protecție și Pază, plus anti -dronele recent ”arvunite”! Ca să nu mai vorbim de propriul sistem de recunoaștere facială!”

Citește totul AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri