Caută
Close this search box.

Alertă la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. 25 de copilași au fost evacuați în urma unor degajări de fum

25 de minori internați la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara au fost evacuați, miercuri seară, în urma unor degajări de fum într-o cameră tehnică.

Alerta a fost inițial pentru incendiu la o cameră cu oxigen, însă pompierii au stabilit că a fost degajare de fum dintr-o cameră tehnică, fără flacără.

”Am chemat ISU pentru că a avut loc o degajare de fum la demisolul clădirii, într-o cameră tehnică, din cauza unor scurgeri de ulei de la un compresor medical care s-a supraîncălzit de la motor. Însă nu a existat incendiu, nu a existat flacără, ci doar fumul de la uleiul supraîncălzit. Lucrurile sunt sub control, copiii se vor întoarce cu toţii, în următoarele minute, înapoi în spital, nu sunt probleme”, a precizat Ovidiu Adam, managerul Spitalului de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara.

„Totul e sub control, a fost o scurgere de ulei de la o cameră a compresoarelor. Copiii au fost evacuați când s-a simțit miros de ulei încins”, a declarat Mihai Gafencu, directorul medical al spitalului, la un post TV.

În urmă cu aproximativ un an, la acelaşi spital a avut loc un incendiu, zeci de copii şi mamele lor fiind evacuaţi, potrivit News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri