Caută
Close this search box.

Andrei Gușă: M-am săturat să îl văd pe Boloș cum se miră de dezastrul în care ne aflăm și se roagă să o ducem mai bine

Invitat în platoul Realitatea Plus, în cadrul emisiunii „România Suverană”, moderată de Alexandra Păcuraru, Andrei Gușă a criticat lipsa de asumare și lipsa de responsabilitate de care dă dovadă actualul Ministru al Finanțelor, Marcel Boloș, care e pe cale să îngroape clasa medie din România și să distrugă afacerile cu capital românesc.

Marcel Boloș a dezvăluit că România are un minus de 47 de miliarde de lei în plus față de deficitul prognozat. Ministrul Finanțelor își propune să recupereze această pierdere uriașă după următoarea schemă: 10 miliarde de lei să provină din reduceri de cheltuieli bugetare, 24 de miliarde de lei din creșterea impozitelor și taxelor și restul de aproximativ 13 miliarde din reducerea evaziunii fiscale.

„Eu m-am săturat de domnul ministru Boloș care se tot roagă la Dumnezeu să o ducem mai bine. Și patronii de IMM-uri se roagă să nu dea faliment cu măsurile acestea pe care le impune Boloș… România a înregistrat în ultimii 15 ani un maxim al falimentelor și al firmelor și IMM-urilor desființate, anul acesta cu 14% mai multe decât în anul 2022. Îl vedem că se roagă, dar cu ce mă încălzește pe mine că face mătănii Boloș? Sunt de acord, dar nu din postura sa de ministru. A fost și în ultimele guvernări. Atunci nu știa ce se întâmplă? A aflat acum?”, a comentat revoltat Andrei Gușă, potrivit SolidNews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri