Caută
Close this search box.

AUR anunță că are 52 de semnături și așteaptă ca USR să inițieze o moțiune de cenzură. În caz contrar, acuză partidul condus de Cătălin Drulă că „face jocul lui Ciolacu”

claudiu târziu

Președintele AUR, George Simion, a anunțat că a strâns 52 de semnături pentru o moțiune de cenzură la adresa legii măsurilor fiscal-bugetare pe care guvernul își asumă răspunderea. Simion a declarat că oferă semnăturile USR, pentru a depune o moțiune de cenzură și a acuzat partidul condus de Cătălin Drulă că „face jocurile lui Marcel Ciolacu”, dacă nu folosește aceste semnături pentru a înainte o moțiune.

George Simion a prezentat semnăturile celor 52 de parlamentari AUR pentru o moțiune de cenzură împotriva guvernului Ciolacu, adăugând că măsurile cuprinse în legea fiscal-bugetară „îngroapă economia românească”.

„Faptul că USR nu dorește să depună moțiune de cenzură – căci, iată, are semnăturile necesare, noi le punem la dispoziție și vrem să ajungem la moțiune de cenzură necondiționat – arată că, pe lângă UDMR, care și-a menținut funcțiile în Executiv și care și-a impus punctul de vedere cu privire la aceste măsuri fiscale, și USR-ul face jocul lui Marcel Ciolacu, refuzând să depună această moțiune de cenzură, care este prerogativul opoziției.

Se pare că noi suntem singura opoziție din Parlamentul României și nu înțelegem cum vor putea explica cei de la USR, propriilor alegători, acest refuz de a depune moțiune de cenzură. Avem trei zile – miercuri, joi și vineri – în care eu și colegii mei din AUR îi vom aștepta aici, în fața plenului Camerei Deputaților, pe cei de la USR, sa ia aceste semnături și să se la depună.

Dacă până vineri după masă nu vor veni să depună moțiunea cu orice text vor ei, înseamnă că cei de la USR nu fac altceva decât jocul lui Marcel Ciolacu, care asta a vrut – fragmentarea opoziției, cumpărarea cu anumite funcții, cu anumite privilegii, a unora și altora dintre parlamentari”, a declarat liderul AUR.

Simion a adăugat că un parlamentar AUR va sta permanent, până vineri la ora 15.00, pe holul plenului Camerei Deputaților, pentru a-i aștepta pe cei de la USR să vină și să ia semnăturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri