Caută
Close this search box.

Crevedia: Masacru Ritualic?! Arafat Arhitectul Tragediei?!

Într-o lume a grotescului, tragedia de la Crevedia iese în evidență ca un macabru „masacru ritualic” orchestrat de către comandantul operațiunii Raed Arafat. Este momentul să scoatem la lumină adevărul șocant și să punem sub lumina reflectoarelor personajul principal al acestei tragedii, Raed Arafat însuși.

Coordonarea dezastruoasă a pompierilor în timpul acestui eveniment nu poate fi văzută ca altceva decât o execuție meticuloasă, în stil ritualic. În loc să fie un lider competent și protector al echipei sale, Arafat a devenit executorul șef al acestui macabru ritual al eșecului și al neglijenței.

Acest ritual nu se oprește la coordonare; se extinde într-un spectacol sinistru pentru ochii lumii. Arafat a transformat o operațiune de salvare într-o reprezentație macabră pentru televiziuni, cu sacrificarea pompierilor drept element central. Ei au fost conduși către un altar de pericol și au servit ca ofrandă pentru propriul apetit insatiabil de glorie TV.

În timp ce toată lumea ar trebui să respecte regulile și procedurile, Arafat a ales să se afunde într-un ritual al disprețului față de aceste norme esențiale. Ignorarea lor a condus la consecințe fatale și a dus la un „masacru ritualic” în adevăratul sens al cuvântului.

În mod ironic, o alternativă mai sigură și mai rațională era la îndemână. Dacă Arafat nu ar fi fost prezent, pompierii ar fi putut urma cu strictețe procedurile standard, asigurând perimetrul și așteptând stingerea focului și evitarea exploziei. Dar acest scenariu rațional nu se potrivea cu ritualul lui Arafat, care prefera să-și joace rolul de regizor al acestui întuneric macabru.

Televiziunile par să dea vina pe oricine, absolut oricine, pentru tragedia de la Crevedia, dar se pare că Arafat, este cel mai protejat individ. Arafat liderul cel mare al operațiunii, este scos din ecuație. Arafat a dovedit că regulile nu sunt pentru el, în timp ce ignorarea lor a condus la aceasta tragedie. Dar cine să se supere pe el când Statul Paralel are destui țapi ispășitori? Serviciile Secrete ridică ingineria socială la rang de arta.

Trebuie să privim această tragedie cu ochi limpezi și să numim masacru ritualic ceea ce este cu adevărat. Raed Arafat nu poate și nu ar trebui să scape de responsabilitate pentru această abominabilă catastrofă. Este momentul să cerem răspunderea cuvenită pentru un act de neglijență și incompetență care a dus la pierderea vieților umane.

Autor: Ninel Peia

Sursa: stirideconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri