Caută
Close this search box.

Exploziile de la Crevedia ar fi fost cauzate de scurgerile de gaze de la autocisternele sau cisternele din curtea stației GPL și de existența unei surse de aprindere

Au apărut primele informații legate de condițiile în care s-au produs deflagrațiile de la Crevedia, județul Ilfov, o dată cu referatul procurorilor care au propus arestarea preventivă a celor doi patroni ai stației GPL.

CITEȘTE ȘI: Patronii stației GPL din Crevedia au fost reținuți de procurori pentru 24 de ore

Din coroborarea probelor administrate în cauză până la acest moment procesual rezultă că incendiul și exploziile care au avut loc la punctul de lucru neautorizat al societății (…) S.R.L. din comuna Crevedia au fost cauzate, cel mai probabil, de scurgerile de gaze de la autocisternele sau cisternele depozit amplasate în curtea firmei și de existența unei surse de aprindere, se spune în referatul procurorilor, potrivit TVR.

Patronii staţiei GPL din Crevedia au fost audiaţi din nou, miercuri dimineaţă, de procurorii Parchetul General. Ei au fost reţinuţi aseară sub acuzaţia de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru. Procurorii cer arestarea preventivă pentru 30 de zile și sechestru pe mai multe bunuri imobile și conturi bancare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri