Caută
Close this search box.

Fost poliţist la IPJ Brașov, reţinut într-un dosar de trafic de droguri. Europol: Acesta a fost prins în timp ce vindea cocaină îmbrăcat în uniformă de serviciu

Un fost poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov a fost reţinut, joi, într-un dosar de trafic de droguri, au confirmat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Inculpatul face parte dintr-o reţea, iar la domiciliul acestuia şi la alte adrese au fost efectuate percheziţii în cadrul acestei anchete.

Alături de polițistul de la Ordine Publică Brașov au fost reținuți alți 6-7 traficanți. În casa polițistului Bertea Remus ar fi fost găsită o cantitate de canabis. Acesta ar fi fost dealer și intermediar pentru diverse tranzacții cu droguri.

După ce în spaţiul public au apărut informaţii referitoare la implicarea în posibile activităţi infracţionale a unui poliţist braşovean, IPJ Braşov a transmis că cel în cauză a fost destituit din funcţie şi nu mai deţine, în prezent, calitatea de poliţist în cadrul Inspectoratului.

„De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei şi Statutului Poliţistului. Totodată, acordăm şi am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală în derularea anchetelor penale”, arată IPJ Brașov.

Pe de altă parte, Sindicatul Europol susţine că inculpatul ar fi fost prins în timp ce vindea cocaină, fiind îmbrăcat chiar în uniforma de poliţist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri