Caută
Close this search box.

Michelle Obama se pregătește să-l înlocuiască pe Biden. Cozmin Gușă a prevăzut mișcarea în Aprilie 2022!

În anul 2022, în Casa Albă, în Sala de ceremonii, Barack Obama i se adresa lui Joe Biden în glumă, dar batjocoritor, cu titlul de „vicepreședintele Joe Biden”, deși Biden era președintele în funcție. Aceste acte de batjocorire evidențiau decrepitudinea actualului președinte, marcând începutul sfârșitului pentru Joe Biden.

Cozmin Gușă a observat tendința SUA încă din 2022, prevăzând că în 2024 Barack Obama o va pregăti pe Michelle Obama pentru a candida la alegerile prezidențiale, existând o mare posibilitate ca ambițiile lui Michelle Obama de a fi prima președintă a SUA să capete contur.

Potrivit publicației Ziua News, citată de Solid News, Joel Gilbert, biograful lui Obama, a confirmat că Michelle Obama se pregătește să intre în cursa prezidențială din 2024 și să devină candidatul democrat, probabil din cauza sănătății cognitive în declin a lui Biden și a cifrelor îngrijorătoare din sondaje.

„Așteptați luna noiembrie pentru ca Michelle Obama să anunțe într-adevăr o candidatură la Casa Albă”, a declarat Joel Gilbert în cadrul podcastului Bold and Blunt al Washington Times.

Michelle Obama a fost văzută la Madrid, în Spania, săptămâna aceasta, cu puțin timp înainte ca fostul prezentator al postului Fox News, Tucker Carlson, să publice un interviu cu un bărbat care susține că a făcut sex și a consumat droguri cu fostul președinte Barack Obama. Fosta primă doamnă a fost văzută miercuri la Madrid, în Spania, fără soțul ei, potrivit Daily Mail. Ea s-ar fi întâlnit cu fostul ambasador spaniol James Costos. Mail a precizat că Michelle a fost văzută și pe insula spaniolă Mallorca cu două zile înainte.

Ieșirea de miercuri a avut loc cu câteva ore înainte de interviul lui Carlson cu Larry Sinclair, care a repetat afirmațiile raportate anterior de The People’s Voice cu privire la consumul de droguri și la trecutul sexual al lui Obama cu bărbați homosexuali.

În interviul de aproximativ 40 de minute, Sinclair a afirmat că i-a fost prezentat lui Barack de către un șofer de limuzină în timpul unei ieșiri în oraș în Chicago, în 1999.

„Deci îl cunoștea pe Barack Obama și, în opinia sa, lui Barack Obama îi plăcea același tip de petrecere pe care o căutați și dumneavoastră”, a spus Carlson.

„Da”, a răspuns Sinclair.

Sinclair a spus că Barack i-a spus că era căsătorit, dar că „trecea prin niște probleme cu căsnicia”.

Sinclair a susținut că, în timp ce el și Barack consumau cocaină, a început să frece coapsa viitorului președinte, ceea ce a dus la „o noapte oarecum activă din punct de vedere sexual și din punct de vedere al drogurilor în limuzină”.

„Nu este ceva ce l-a șocat”, a declarat Sinclair. „Dacă ești șocat de asta nu te exciți și nu îți deschei pantalonii și nu stai acolo și lași să se întâmple.”

„Deci, cu siguranță nu a fost prima dată pentru Barack, de asta sunt absolut sigur”, a adăugat Sinclair. „Și aproape că aș fi dispus să pun pariu că nu a fost nici ultima”.

Într-adevăr, Sinclair a spus că Barack a apărut în camera sa de hotel a doua zi pentru mai mult.

Sinclair și-a prezentat acuzațiile în 2007, când Barack candida la președinție, dar a fost respins de către mass-media instituțională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri