Caută
Close this search box.

Captură uriașă de droguri în România: heroină și ecstasy. Surse judiciare susțin că ar fi vorba despre o grupare infracțională kurdă

Aproape 200 de kilograme de heroină și peste 100 de kilograme de ecstasy au capturat polițiștii și procurorii antidrog, care au reușit să anihileze o celulă a unei grupări de traficați kurzi care acționa de pe teritoriul Turciei. Pastilele de ecstasy erau ascunse într-o parcare din județul Argeș,

Într-o astfel de remorcă a unor TIR-iști turci au găsit polițiștii antidrog peste 232 de mii de pastile de ecstasy.

Surse judiciare spun că ar fi vorba despre o grupare infracțională kurdă, urmărită de mai mult timp. Gruparea e suspectată că trecea prin România cu heroină, care trebuia să ajungă din Iran în Occident, iar de acolo, pe același traseu, erau transportate droguri sintetice către Orient, potrivit TVR.

Anul trecut au fost depistate 200 de kilograme de heroină. Între timp, polițiștii au aflat și de traficarea unor cantități mari de ecstasy.

Recent a fost reținut liderul celulei din țara noastră. Surse judiciare susțin că centrul de putere al grupării ar fi în provincia Hatay din Turcia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri