Caută
Close this search box.

Clotilde Armand (USR) a sesizat Serviciul de Investigare a Criminalității Economice în cazul clubului „care îi plătește chirie șefului ANPC”

clotilde armand

Clotilde Armand (USR), primarul Sectorului 1, a anunțat că a sesizat Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Române în cazul clubului Kayo din parcul Herăstrău, deoarece acesta a continuat să funcționeze, în ciuda deciziei de suspendare a activității, deranjând oamenii din jur cu muzica dată la maxim.

Armand a mai precizat că acest club îi plătește chirie lui Horia Constantinescu, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), prin offshore-ul familiei acestuia din Panama.

Primarul USR a mai anunțat, de asemenea, că a dispus verificarea contractelor prin care patronii „au dobândit fraudulos spații în parcul Herăstrău”.

„O singură terasă din parcul Herăstrău continuă să încalce legea și bunul simț cu muzica dată la maxim pe timpul nopții. Este vorba de clubul Kayo, cel care îi plătește chirie șefului ANPC, secretarul de stat Horia Constantinescu, prin offshore-ul familiei din Panama. Avocații clubului au contestat decizia de suspendare a activității pe care am dat-o, v-am spus că legile sunt făcute în favoarea lor. Nu-i interesează să respecte regulile, pentru că au protecție direct în Guvernul României.

Nu mă voi opri aici, Poliția Locală Sector 1 a dat din nou aseară contravenții pentru tulburarea liniștii publice. Vă anunț că în cazul clubului Kayo am sesizat Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Române și voi cere ANAF-ului confiscarea tuturor veniturilor realizate pe perioada suspendării activității”, a scris primarul Sectorului 1, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri