Caută
Close this search box.

Congresul Naţional de Geriatrie şi Gerontologie 2023, la Palatul Parlamentului. Tema: Abordarea multidisciplinară și integrată a problematicii persoanelor vârstnice

Societatea Română de Gerontologie şi Geriatrie organizează la Parlamentul României a XV- a ediție a Congresului Naţional de Geriatrie şi Gerontologie. Evenimentul se desfășoară în perioada 2-5 noiembrie 2023.

Abordarea multidisciplinară și integrată a problematicii persoanelor vârstnice va fi tema de anul acesta a manfestării științifice din acest an, a declarat prof.dr. Gabriel-ioan Prada, președintele SRGG.

Programul ştiinţific dens va include comunicări de ţinută, variate şi de actualitate, care abordează teme din domeniul politicilor sociale şi de sănătate în îmbătrânire, al managementului asistenţei şi îngrijirilor geriatrice, al geriatriei clinice şi al farmacologiei geriatrice, fără a neglija patologia gerontopsihiatrică sau problematica socială a îmbătrânirii.

Societatea Română de Gerontologie și Geriatrie – stimulează și promovează cercetarea științifică fundamentală și aplicativă în geriatria clinică, biologia îmbatrânirii și gerontologia socială, cu promovarea publicării rezultatelor în reviste și publicații interne și internaționale și protejează patrimoniul intelectual al acestui domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri