Caută
Close this search box.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, în perspectiva alegerilor prezidenţiale din Rusia: Putin nu are niciun concurent credibil care să-i conteste puterea

Preşedintele rus, Vladimir Putin, nu are niciun concurent credibil care să-i conteste puterea, a apreciat marţi purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, într-un moment în care Moscova lansează pregătirile pentru alegerile prezidenţiale preconizate pentru luna martie a anului viitor, relatează AFP, preluată de Agerpres.

Camera superioară a Parlamentului rus urmează să stabilească în decembrie data viitoarelor alegeri prezidenţiale, care ar trebui să aibă loc probabil în 17 martie, potrivit media ruse. Preşedintele rus, aflat la putere de un aproape un sfert de secol, nu a anunţat încă dacă îşi va înainta candidatura pentru a-şi reînnoi mandatul.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a subliniat marţi, în comentarii făcute pentru jurnaliştii ruşi care îl însoţesc pe preşedinte în vizita sa în China, că „Putin este, bineînţeles, politicianul şi actorul de stat nr.1 în ţară”.

„Părerea mea este – poate că nu am dreptul să o spun – că astăzi el nu are niciun concurent în Rusia şi nici nu poate avea unul”, a spus Peskov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri