Caută
Close this search box.

Gușă: George Simion se joacă cu adversarii săi și cu propagandiștii ce-l atacă de-a valma și amatoristic. A ajuns ”boxerul-șef” al politicii!

george simion

V-am atenționat în ultima lună că, de frica AUR-ului și a opțiunilor românilor în favoarea acestui partid, cei de la putere, cei din partidele politice, cei din serviciile secrete, cei din laboratoarele absconse o să înceapă o adevărată sarabandă împotriva în principal a lui George Simion, posibil și a colegilor săi. Și așa a și fost. Surpriza lor a fost și este că George Simion a rezistat foarte bine la toate aceste atacuri. N-a fost nicio surpriză pentru mine că atacurile lor au fost atât de prost concepute. Dar să facem o recapitulare scurtă a acestor atacuri care au avut efect de bumerang asupra atacatorilor, dar și efect de creștere și de repoziționare pentru George Simion, care a ajuns astăzi boxerul șef al politicii românești – și folosesc termenul boxer și pentru faptul că știe să lovească, dar mai ales pentru faptul, determinant pentru un boxer, că știe să eschiveze.

Au fost acuzele de antisemitism, care sunt mai vechi, într-adevăr, iar răspunsul AUR-ului și a lui Simion a fost imaginea strângerii de mână cu ambasadorul Israelului la București, cu valoare de pașaport și de certificat de bună purtare pentru AUR. Bârfele ulterioare cum că ambasadorul Israelului la București a fost pedepsit și, vezi, Doamne, va fi rechemat sunt niște minciuni. Se decisese deja la începutul lunii iunie că de anul viitor că acest ambasador va fi promovat și va reprezenta Israelul în India.

A urmat apoi atacul asupra AUR pe tema violului de la școala de vară, un atac sprijinit de către instituțiile statului, recte poliție, care nici nu i-au arestat pe violatori, care nici nu dau date presei, tocmai pentru ca să se poată discuta despre faptul că AUR ar fi un partid de violatori, desigur la loc de frunte cu violatorul șef, președintele numit George Simion. Nici aici nu le-a mers. Pe măsură ce au intensificat acuzațiile, în aceeași măsură cei de la AUR au repetat și în sculare, și în culcare, ca toți cei vinovați să fie pedepsiți exemplar, să se spună sine sunt aceia și vor fi dați afară sau suspendați, pe modelul celor care au fost dați deja afară din organizația AUR Ialomița, o parte și-au dat și demisia.

Micul de aur – niște USR-iști s-au dus la un eveniment de culoare auristică din dorința de a-l provoca pe George Simion, unul dintre ei, cu alură și limbaj de USR-ist, într-adevăr, l-a jignit pe Simion, i-a făcut semne obscene și apoi s-a înregistrat mai ales în momentul în care Simion, în replică, l-a făcut „prost” și i-a îndepărtat telefonul. A făcut pe victima, aproape că ar fi fost lovit. Nici aici nu le-a mers. Ăsta-i genul de eveniment care crește AUR-ul prin asemenea conflicte. AUR-ul crește, loviturile n-au fost, mediatizarea a fost maximă și gratuită și, indiferent de ce au vrut propagandiștii, atacul s-a întors împotriva lor.

Atacurile lui Șoșoacă, care au fost în serie în ultimele două luni, nejustificate de vreo strategie de creștere, pentru că și-așa poate să crească Șoșoacă atacându-l pe Simion. Așa poate să deservească cumva cerințele unora din PSD sau din PNL, cărora le este frică să se ia de George Simion. Simion mai mult a ignorat-o și a întors toată această șarjă de pe durata ultimelor săptămâni în favoarea sa aseară, când, șugubăț, dar serios cumva, în afirmație a menționat că el o așteaptă pe Șoșoacă din nou în AUR. Ce să mai zici la așa ceva?

Sondajele măsluite care au apărut în ultima vreme sunt tot un soi de atac amatoristic din partea adversarilor lui Simion. N-au făcut altceva decât să-i credibilizeze poziția fruntașă. Într-adevăr, nu l-au poziționat acolo unde era; într-adevăr au menționat că ar fi învins în finala prezidențială și de o găină pesedistă sau liberală, lucruri care bineînțeles că nu sunt credibile. Și aceste sondaje măsluite îi folosesc tot liderului AUR.

În fine, cei de la G4Media sunt ultimii care au căzut în capcana lui Simion și au titrat azi dimineață, ca pe o mare dezvăluire, faptul că i-ar fi propus George Simion și AUR-ul lui Mugur Isărescu să candideze la prezidențiale din partea lor. Răspunsul lui Simion a fost unul șmecheresc: „Nici nu pot să confirm, dar nici nu pot să infirm”. Care e rezultatul? Rezultatul este că opinia publică va gândi că AUR-ul joacă la cel mai mare nivel dacă a ajuns să-i propună până și lui Mugur Isărescu acest lucru. Eu mă îndoiesc că s-a întâmplat așa ceva, dar dacă cei de la G4Media consideră, n-au făcut altceva decât să-i mai facă un serviciu lui George Simion.

Închei spunând că această serie de atacuri amatoristice ale adversarilor săi politici și ale propagandiștilor de serviciu n-au făcut altceva decât să-l transforme pe George Simion în boxerul șef al politicii. Hai să vedem cine intră cu el în ring, deocamdată nu sunt amatori.

Autor: Cozmin Gușă/Solidnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri