Caută
Close this search box.

Ministrul Finanţelor: Reforma jocurilor de noroc, un imperativ. E o industrie cu o forţă economică uriaşă. În spatele cifrelor se află poveşti despre suferinţă, speranţe pierdute şi familii destrămate

Industria jocurilor de noroc are o forţă economică uriaşă, care are nevoie de un regim juridic şi fiscal mai riguros, care să asigure un climat de legalitate, stabil, concurenţial şi predictibil, consideră ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Reforma jocurilor de noroc: un imperativ. Vorbim despre o industrie cu o forţă economică uriaşă, care are nevoie de un regim juridic şi fiscal mai riguros, care să asigure un climat de legalitate, stabil, concurenţial şi predictibil. Ministerul Finanţelor a publicat un OUG care urmează să fie aprobat de Guvernul României, prin care să ne asigurăm că resursele provenite din jocurile de noroc sunt gestionate corect„, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

El a amintit că prin proiectul de act normativ sunt stabilite niveluri mai ridicate pentru taxele aferente licenţei de organizare şi de exploatare a jocurilor de noroc, care se plătesc anual, precum şi pentru taxele speciale şi a garanţiilor depuse de companii.

Totodată, toţi operatorii vor fi obligaţi să aibă sediul fiscal în România şi să plătească aici taxe şi impozite.
Citește mai departe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri