Caută
Close this search box.

O femeie soldat răpită de Hamas în 7 octombrie a fost eliberată din Fâșia Gaza

O femeie soldat, răpită de Hamas în atacul terorist de pe 7 octombrie, a fost eliberată de armata israeliană, în timpul operațiunii terestre din Gaza. Este pentru prima dată, după ce Israelul a declanșat invazia la sol, când un ostatic este salvat din mâinile Hamas. Ori Megidish, caporal în armata israeliană, a fost recuperată în noaptea de duminică spre luni, în cadrul unei intervenții riscante la sol.

Potrivit publicației Times of Israel, citată de TVR, forțele de apărare israeliene și agenția de securitate Shin Bet au anunțat că un soldat capturat de gruparea teroristă Hamas a fost salvat din Fâșia Gaza în cadrul unei operațiuni desfășurate în cursul nopții.

Într-o declarație comună, Forțele de Apărare ale Israelului și Shin Bet au declarat că Ori Megidish este în stare bună și s-a întâlnit cu familia sa.

Potrviti forțelor de apărare israeliene, Megidish a fost salvată în timpul unei operațiuni terestre desfășurate în cursul nopții, dar nu sunt oferite detalii.

Megidish era soldat de observație și a fost luată ostatică de Hamas când teroriștii au luat cu asalt baza Nahal Oz pe 7 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri