Caută
Close this search box.

Percheziţii la traficanţi care vindeau etnobotanice ieftine pe străzile din centrul Capitalei

Procurorii DIICOT, împreună cu poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, efectuează, miercuri dimineaţa, 10 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi pe raza judeţului Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de efectuare, fără drept, de operaţiuni cu substanţe psihoactive.

Este vorba de traficanţi care vindeau etnobotanice în zona centrală a Bucureştiului, unii dintre ei locuind în case abandonate, potrivit TVR.

Conform DIICOT, pe parcursul acestui an, traficanţii au vândut în mod repetat diferite cantităţi de substanţe psihoactive (Alpha-PHiP substanţă psihoactivă nouă din clasa catinonelor sintetice), cu preţul de aproximativ 10 lei pentru o doză.

Interacţiunile între dealeri şi consumatori au avut loc preponderent stradal, în zone situate în centrul Capitalei.

La sediul DIICOT – Structura Centrală vor fi conduse, pentru audieri, peste 20 de persoane.

Acţiunea beneficiază de sprijinul Direcţiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti şi al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul DIICOT şi Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri