Caută
Close this search box.

Poliția îl caută de aproape două zile, cu elicopterul, pe un tânăr din Călărași care i-a atacat cu cuțitul pe fosta sa soție, pe iubitul acesteia și pe foștii socri

Un suspect de tentativă de omor s-a făcut nevăzut în Călărași, iar Poliţia îl caută de peste 35 de ore.

Anchetatorii din Călăraşi au cerut chiar ajutorul Ministerului de Interne pentru a pune mâna pe cel care în noaptea de miercuri spre joi şi-a înjunghiat fosta soţie, pe concubinul acesteia, dar şi pe foştii socri.

Ministerul de Interne a trimis la Călărași un elicopter, în speranța că suspectul va fi găsit. Bărbatul în vârstă de 35 de ani, pe fondul unor gelozii, dar si sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pătruns în noaptea de miercuri spre joi în casa fostei sale soții. I-a atacat cu un cuțit pe fosta soție, actualul iubit al acesteia și pe foștii socri.

Aceștia din urmă au fost stropiți cu benzină, în ideea de a le da foc, potrivit TVR. Ulterior agresorul s-a făcut nevăzut, iar de atunci Poliția îl caută. Polițiștii au făcut apel și la ajutorul populației, au făcut publică o fotografie a suspectului, iar cei care au cunoștință despre locul în care s-ar ascunde trebuie să sune la 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri