Caută
Close this search box.

Republica Moldova va avea o nouă Strategie de Securitate Naţională. Președinta Maia Sandu: Atitudinea ostilă a Federației Ruse reprezintă amenințarea cea mai mare

Republica Moldova va avea o nouă Strategie de Securitate Naţională. Proiectul a fost prezentat de președinta Maia Sandu, care susține că sectorul apărării a fost ignorat în ultimele trei decenii, iar această atitudine s-a dovedit complet iresponsabilă.

Maia Sandu, preşedinta Republicii Moldova: Atitudinea ostilă a Federației Ruse față de Republica Moldova reprezintă amenințarea cea mai mare. Această amenințare este accentuată de războiul pe care Rusia îl duce împotriva Ucrainei. Am stabilit 3 obictive pentru această strategie: primul să oferim siguranță tuturor cetățenilor Republicii Moldova, al doilea să creăm un stat puternic și respectat și al treilea ține de integrarea europeană a Republicii Moldova, pentru că noi vedem integrarea europeană a Republicii Moldova nu doar ca pe un proiect care să ne ajute să creștem bunăstarea cetățenilor Republicii Moldova.
Citește mai departe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri