Caută
Close this search box.

Un fost luptător de K1 din Bacău, condamnat pe viață pentru omor, a vrut să o răpească pe fiica procurorului

Un fost luptător în Legiunea Franceză a fost condamnat, în iunie, la închisoare pe viață pentru omor, iar acum este acuzat că ar fp încercat să găsească pe cineva care să o răpească pe fiica procurorului.

Ștefan Achim, în vârstă de 49 de ani, spera ca în acest fel să îl forțeze pe magistrat să ceară o pedeapsă mai blândă, după ce a împușcat mortal un tânăr de 22 de ani, în 2020, pe scara unui bloc din Bacău, informează știrileprotv.

Procurorul care a preluat atunci dosarul a stabilit că actul de omor s-a făcut în semn de răzbunare. Criminalul ar fi vrut să cumpere de la tânărul hacker un sfotware pentru 500 de dolari, dar el l-a înșelat și nu i-ar fi trimis ce trebuia.

Astfel, Achim a primit condamnare pe viață, doar că nu este încă definitivă. Deci, a încercat să găsească pe cineva din rândul deținuților de la Penitenciarul Bacău care să o răpească pe fiica procurprului, dar planul nici a fost pus în aplicare, pentru că a fost denunțat.

Acum, se află în penitenciarul de maximă siguranță de la Giurgiu, iar la audieri a fost adus cu lanțuri la mâini și picioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri