Caută
Close this search box.

Unul dintre medicii anchetați în dosarul mitei de la Institutul „Marius Nasta” a murit într-un accident rutier

Medicul Cornel Petreanu, chirurg la Institutul „Marius Nasta”, a murit duminică dimineață, după ce a intrat cu mașina în structura unui pasaj de cale ferată de pe DN1, din apropiere de Otopeni. Cornel Petreanu era anchetat de procurorii DNA în dosarul de anvergură al mitei care ar fi fost date de pacienți pentru intervenții chirurgicale.

„La data de 8 octombrie, în jurul orei 09:40, polițiștii orașului Otopeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN1, la km 18, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Otopeni și ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, iar din primele verificări au constatat faptul că, un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1, în zona km 18, ar fi intrat în coliziune cu structura pasajului căii ferate, aflată de pe partea dreaptă a direcției de deplasare”, a transmis IPJ Ilfov.

Echipajul medical care s-a deplasat la locul accidentului a constatat că șoferul a murit.

„Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitatea situației de față de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, se mai precizează într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Poliţiştii iau în calcul inclusiv ipoteza unei sinucideri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri