Caută
Close this search box.

Ambasadorul Reuven Azar, în Parlamentul României: Israelul are datoria de a eradica capabilitatea militară a Hamas pentru a se asigura că nu va mai reprezenta o ameninţare

Israelul are datoria de a eradica capabilitatea militară a organizaţiei teroriste Hamas pentru a se asigura că nu va mai reprezenta o ameninţare pentru civili în viitor, a declarat, marţi, ambasadorul Israelului la Bucureşti, Reuven Azar, potrivit Agerpres.

Ambasadorul a fost prezent, în Parlament, la şedinţa comună secretă a Camerei Deputaţilor şi Senatului consacrată evoluţiilor recente şi situaţiei din Statul Israel în care a fost difuzat un film al Israel Defence Forces (IDF).

„Aş dori să mulţumesc Parlamentului României, în special preşedintelui Simonis, pentru decizia de a prezenta astăzi videoclipul cu atrocităţile comise de Hamas. Până acum ar trebui să fie clar pentru toţi cei care au văzut acest videoclip, dar şi pentru publicul larg că Hamas este ISIS. Israelul are datoria de a eradica capabilitatea militară a acestei organizaţii teroriste pentru a se asigura că nu va mai reprezenta o ameninţare pentru civilii noştri în viitor. Vom face uz de toată presiunea necesară pentru a ne aduce acasă toţi ostaticii şi o vom face conform valorilor noastre şi conform dreptului internaţional”, a declarat Reuven Azar, după şedinţa Parlamentului.

El a mulţumit Parlamentului României şi pentru declaraţia adoptată în sprijinul Statului Israel.
Citește mai departe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri