Caută
Close this search box.

Cine este noul manager numit de ministrul Rafila la Spitalul de Urgență Floreasca, cel mai mare din țară/ A picat concursurile la două spitale mari

spitalul floreasca

Andrei Bogdan Zidaru, licențiat în economie la Universitatea Româno-Americană, este noul manager interimar al Spitalului de Urgență Floreasca, cel mai mare din România. Fost membru PSD și membru al Marii Loje masonice, Bogdan Zidaru a fost în ultimii 5 ani managerul spitalului orășenesc din Hârșova, județul Constanța, potrivit G4media.ro.

Bogdan Zidaru a fost numit de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila (PSD), să conducă cel mai mare spital de urgență din țară, deși acesta a picat în trecut concursurile pentru postul de manager al spitalului de copii „Victor Gomoiu” din Capitală și al spitalului județean Ploiești.

El spune că a fost membru PSD Sector 1, că este în continuare membru în Marea Lojă Națională din România și în Anticul si Primitivul Rit de Memphis si Misraim din România și admite că a fost respins la concursurile de manager pentru spitalul Gomoiu și cel din Ploiești.

Înainte de a fi manager al spitalului orășenesc Hârșova (2018-2023), Bogdan Zidaru a lucrat la mai multe societăți comerciale, potrivit profilului său de pe linkedin.

Răspunsurile transmise în scris de Bogdan Zidaru la întrebările G4Media:

1. Ați avut o discuție cu ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, în legătură cu numirea dumneavoastră în funcția de manager interimar la Spitalul de Urgență Floreasca? Cine v-a propus să preluați această funcție?
Răspuns: Am primit propunerea de la Ministerul Sănătății.

2. Considerați că pregătirea dumneavoastră profesională de economist și experiența în funcția de manager al Spitalului orășenesc Hârșova sunt corespunzătoare pentru a conduce cel mai mare spital de urgență din România?
Răspuns: Consiliul de administrație al spitalului este format in majoritare din oameni cu uriașă experiența medicala și universitară și alături de ei, ca economist, sunt convins ca voi coordona corect din punct de vedere administrativ acest spital. Citește mai departe AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri