Caută
Close this search box.

Daniela Tobă: Văd că marii analişti ai naţiunii o creditează pe Lasconi cu ditamai capitalul de inteligenţă politică

Văd că marii analişti ai naţiunii o creditează pe Lasconi cu ditamai capitalul de inteligenţă politică şi strategică.
Fără îndoială, Lasconi a dat acum o lovitură frumuşică de imagine.

Însă, cu tot respectul, reamintesc analiştilor că femeia n-a dat niciodată dovadă de prea multă isteţime, dimpotrivă. Acum, că în spatele ei pot fi unul, doi securişti care cred că tanti asta poate urca în eşaloanele superioare de lidership al ţării, e posibil. Însă Lasconi are atîta şansă să ajungă vreodată p-acolo cîtă are, de exemplu, împiedicatul de Hellvig, oricît efort şi bani şi sfori s-ar băga în buzunarul lor. Că n-au, frate, ce le trebuie.

În opinia mea, neavînd în acest moment totuşi destule date, Lasconi pur şi simplu a gafat în stilu-i propriu. Probabil a fost sfătuită să treacă pe discursul conservator, că prinde bine la noi, însă n-a avut abilitatea şi mintea s-o facă diplomatic.

E posibil s-o vedem în curînd în alt partid, în căutare de susţinere politică, că tînără e, blondă e, şcolarizare la o primărie a făcut, dar dacă cineva va dori vreodată s-o folosească la ceva, înclin să cred că o va folosi pe post de Dăncilă pentru vreun alt candidat care trebuie să ajungă unde-i este alocat scaunul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri