Caută
Close this search box.

Dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm, care s-a opus vehement vaccinării copiilor, va fi prezent la București, în perioada 18-19 noiembrie

Dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm, unul dintre cei mai cunoscuți virusologi americani, care s-a opus vehement vaccinării copiilor, va fi prezent la București, în luna noiembrie. AUR si THE GRASSROOTS ASSOCIATION vor organiza cea de-a patra ediție a evenimentului International Crisis Summit (ICS), care va avea loc la Palatul Parlamentului din București, în perioada 18-19 noiembrie.

Inițiatorul acestui eveniment este dr. Sorin Muncaciu (deputat AUR). „În timpul crizei pandemice, un grup de profesioniști bine informați și curajoși a luptat fără încetare pentru a dezvălui adevărul despre efectele vaccinării pe termen lung. Sunt bucuros că toți acești oameni vor fi prezenți la București”, afirmă Sorin Muncaciu, pe pagina sa de socializare.

Institutul Malone: misiunea de a readuce integritatea în guvern, în științele biologice și în medicină

Dr. Robert Malone este un om a cărui viață s-a schimbat  în ultimii trei ani. În urma propriilor sale lupte cu cenzura și propaganda, Robert se află în fața și în centrul unei mișcări în creștere de experți medicali care contestă status quo-ul.

În calitate de virusolog, imunolog, medic, biochimist și autor recunoscut la nivel internațional, care este creditat ca fiind inventatorul original al tehnologiei de administrare a ARNm și de vaccinare, Robert Malone și-a petrecut o mare parte din ultimii 40 de ani din viață lucrând la dezvoltarea de vaccinuri și la reproiectarea medicamentelor pentru focarele de boli infecțioase.

Dezvăluirile inițiale de brevete  în 1988-1989, alături de munca sa în domeniul vaccinurilor cu ADN în aceeași perioadă, au dus la peste 10 brevete și numeroase publicații, care au produs aproximativ 14.000 de citări.

Malone are o experiență vastă în cercetare și dezvoltare în domeniile cercetării preclinice de descoperire, studiilor clinice, vaccinurilor, terapiei genice, bio-apărării și imunologiei. Are peste douăzeci de ani de experiență în management și conducere în mediul academic, în industria farmaceutică și biotehnologică, precum și în organizații guvernamentale și neguvernamentale.

Robert Malone a fost un lider de opinie în timpul erei COVID, inclusiv în ceea ce privește atragerea atenției asupra testelor defectuoase și a numărului semnificativ de evenimente adverse asociate cu vaccinurile cu ARNm, precum și asupra capturării reglementărilor de către FDA.

A depus mărturie împotriva cenzurii, a mandatelor COVID și pentru accesul la tratament timpuriu în întreaga lume, înființând Institutul Malone, a cărui misiune este de a readuce integritatea în guvern, în științele biologice și în medicină.

Robert Malone a fost supus cenzurii și defăimării din partea guvernului și a marilor companii de tehnologie, ceea ce a avut un impact profund asupra vieții sale și a familiei sale.

Dr. Robert Malone, „părintele vaccinului ARN mesager” și contestatar vehement al administrării lui copiilor

Dr. Robert Malone este un om a cărui viață s-a schimbat oarecum în ultimii trei ani. În urma propriilor sale lupte cu cenzura și propaganda, Robert se află în fața și în centrul unei mișcări în creștere de experți medicali care contestă status quo-ul.

Sunt medic și om de știință, dar și mai important sunt tată și bunic. Sunt vaccinat împotriva Covid-19 și în general sunt pro-vaccinare. Mi-am consacrat întreaga carieră dezvoltării de mijloace sigure și eficace pentru prevenirea și tratamentul bolilor infecțioase”, a declarat Robert Malone, atunci când s-a decis vaccinarea copiilor.

„Va fi injectată o genă virală în celulele copiilor tăi” care „forțează corpul copilului dumneavoastră să producă proteine  toxice.”

„Aceste proteine ​​cauzează adesea leziuni permanente în organele critice ale copiilor, inclusiv creierul și sistemul nervos, inima și vasele de sânge, inclusiv cheaguri de sânge, sistemul lor reproductiv, iar acest vaccin poate declanșa schimbări fundamentale ale sistemului imunitar”, a mai spus doctorul Malone.

„Statul nu ar trebui intre cu forța în familie. Deciziile aparțin părinților, nu sunt la nivelul statului sau al consiliului școlar. Consiliile școlare, școlile și profesorii nu au dreptul să caute informații medicale despre elevii lor, este ilegal. Și totuși, asta se face tot timpul. Și studenții sunt hărțuiți dacă nu s-au vaccinat.”

Malone este, de asemenea, președintele Alianței Internaționale a Medicilor și Oamenilor de Știință în Medicină – un grup de 16.000 de profesioniști care au semnat o declarație care spune că copiii sănătoși „nu vor fi supuși vaccinării forțate”.

„Vaccinarea obligatorie este ilegală pe baza Codului de la Nuremberg, Acordului Helsinki, Raportului Belmont”, a spus Malone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri