Caută
Close this search box.

Elena Lasconi: M-am aşteptat la orice, mai puţin la faza cu Oana. Pur şi simplu m-a doborât

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, susţine că toate cele întâmplate în ultimele zile în legătură cu fiica sa, Oana, au doborât-o şi că este cel mai greu să fie ”spectator la linşajul de care are ea parte”. Ea afirmă că va merge la Paris pentru a discuta cu fiica sa.

Potrivit unor surse politice, Elena Lasconi a afirmat, într-un mesaj transmis pe grupurile de comunicare ale USR, că ultimele zile au fost ”cele mai grele şi dureroase” din viaţa sa.

”M-am aşteptat la orice, mai puţin la faza cu Oana. Pur şi simplu m-a doborât. Cel mai greu e să fiu spectator la linşajul de care are ea parte zilele acestea şi cine ştie câte de acum înainte şi la cât suferă întreaga mea familie. Înainte de funcţii, care vin şi pleacă, fiica mea este şi va rămâne fiica mea cât o să trăiesc.

O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă. Aşa că, mă pregătesc să plec la Paris să o ascult, să avem un dialog, să o strâng în braţe. Ce se întâmplă acum nu e o problemă atâta timp cât există iubire. Lucrurile astea le rezolv eu cu ea şi ştiu că o să fie bine. Săptămâna asta o să mă ocup doar de asta”, a transmis Lasconi, potrivit News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri