Caută
Close this search box.

Sorin Lavric: Cei care vor să facă bine românilor trebuie cenzurați, anchetați și amendați

Instituțiile de forță ale statului paralel vor să interzică tot ce e bun în România. Cei care vor să facă bine românilor trebuie cenzurați, anchetați și amendați, este de părere Sorin Lavric, membru AUR.

În Parlament, la masa rotundă avînd drept temă CNA (Consiliul Național al Audiovizualului), ideea principală pe care am transmis-o s-a referit la frica colectivă pe care CNA a inoculat-o în mintea ziariștilor, politicienilor și cetățenilor români.

„Pe ordinea de zi a ședinței de mâine a Consiliului Național al Audiovizualului se află subiectul Caravanei Medicale AUR. Postul Realitatea TV a fost luat la ochi pentru că a avut curajul să prezinte românilor acest proiect. PSD și PNL și-au activat slugile numite politic la CNA pentru a face orice să oprească Caravana Medicală AUR, un proiect de care au beneficiat peste 8500 de români.

Nu ne lăsăm intimidați. Mergem mai departe! Nimic nu va sta în fața determinării noastre de a face bine românilor care au atâta nevoie de noi”, concluzionează Sorin Lavric într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri