Caută
Close this search box.

Moș Crăciun a ajuns și la persoanele singure din Timișoara. Zeci de oameni aflați în dificultate s-au bucurat de o masă caldă

Au vrut să le aducă puțină alinare celor care sunt departe de familie, pe un pat de spital. Zeci de colindători din Timișoara au venit să vestească nașterea lui Isus în curtea Spitalului Victor Babeș. Nu au fost uitați nici alți oameni aflați în dificultate. Pentru ei, a fost pregătită o masă caldă, în centrul Timișoarei.

Nașterea lui Isus trebuie să fie pentru toată lumea un motiv de bucurie. În Ajun de Crăciun, zeci de colindători, de toate vârstele, au adus alinare bolnavilor din Spitalul Victor Babeș din Timișoara.
Medicii și asistentele i-au întâmpinat pe colindători, iar pacienții i-au urmărit de la geamul saloanelor.

dr. GABRIEL BĂLU – medic pneumolog, Spitalul V. Babeș din Timișoara: Este un moment frumos să vină astfel de colindători. Este greu pentru pacienții care sunt în spital și sunt bolnavi. Iar ei le aduc un strop de bucurie.

Este deja o tradiție în Timișoara ca persoanele fără posibilități financiare să primească o masă caldă, cu sprijinul unei organizații caritabile.

HORIA LĂPUȘAN – vicepreședintele Lions Club Timișoara: Sunt peste 15 ediții, n-am mai ținut cont, a fost pandemia… am reluat… au nevoie o să mai facem.

Prânzul a fost oferit, după tradiție, în Piața 700, iar oamenii au primit fasole cu cârnați, murături și pâine. Cele 150 de porții au fost pregătite de membrii clubului.

The post Moș Crăciun a ajuns și la persoanele singure din Timișoara. Zeci de oameni aflați în dificultate s-au bucurat de o masă caldă appeared first on tvrinfo.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri